GASTA har glädjen att presentera Tobias Persson m fl
Å-krogen onsdagen den 25 maj, showstart 19.30
Insläpp från kl.18.00

Tobias Persson

Tobias Persson är den mångfacetterade underhållare som vi sett i såväl Morgonsoffan, som Stockholm Live, Babben & Co, i Ö&B-reklamen, på Extra Extra och i panelen för Snacka om nyheter.

Han skojar regelbundet på Sveriges alla professionella Stand up-klubbar, har medverkat i turnén ”Ultimate comedy 3″ (med bl a Henrik Schyffert, Hans Alfredsson och Babben Larsson), och uppträder regelbundet i England. Som skådespelare har det blivit över 400 fars-föreställningar tillsammans med Thomas Petersson, Lasse Brandeby mfl. Tobias skriver även ofta manus till ett diverse tv-program, däribland Robins, Time out och Snacka om nyheter.

Tobias är en blixtrande fyndig komiker med sina energiskt framförda udda observationer. Vi på RAW comedy club är glada varje gång vi får Tobias hem till Sverige. De senaste åren har han nämligen gjort sig en stand up-karriär utanför landet med mängder av uppträdanden i England och Skottland. Han har tidigare medverkat i bl.a. Stockholm live, SVT:s Babben & Co och Morgonsoffan, såväl jobbat som manusförfattare till Time Out, talkshowen Robins, Ladies Night och många andra produktioner.

Tobias utsågs 2008 till årets manlige stand up-komiker på Svenska stand up-galan med motiveringen: ”Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.” Det senaste året har Tobias turnerat med sin kritikerrosade show ”Kränkt var det här”

Evelyn Mok

Evelyn Mok arbetar som ståuppkomiker. Hon debuterade 2008 i nybörjartävlingen Bungy Comedy. Hon har uppträtt på Norra Brunn, Stockholm Live, Comedy Central Live. Hon har bott och uppträtt mycket i England. Evelyn arbetar med karaktärskomik och talar mycket om etniskt ursprung och fördomarna kring det. 2010 hade hon en egen humorserie på SVT Humor med namnet ”Evelyns Videoblogg” som baserades på en av hennes standup-karaktärer.

En annorlunda humor som har fått gott om lovord från såväl publik som komikerkollegor. Bland dem han uppträtt med märks Paul Foot, Jason Rouse och Magnus Betnér. Han har inte bara uppträtt i Skandinavien utan även i Storbritannien.

Tomas Ahlbeck

Tomas Ahlbecks humor är absurd, intelligent och vaken. Huvudtemat är hans vägran att medge att det finns saker som han inte förstår. Hans reflektioner över livet blandat med kvicka och ibland elaka oneliners uppskattas av publiken.

Med sig på scen har de: Hans Carstensen, Jenny Nilsson och MC Stefan Söderblom

Showstart klockan 19.30, insläpp från klockan 18.00 för matgäster och 19.00 för bargästerna.
Entré: 100 kr kontant.